fbpx

Energiahoito virkistää ja puhdistaa kehoa

Energiahoito kohottaa kehon omia energioita ja virkistää sekä kehoa että mieltä. Se avaa kehon energiakanavia, jolloin energia pääsee kulkemaan kehossa vapaammin. Hoidon jälkeen tunnet olosi rennommaksi ja aistit herkemmin, mikä on sinulle hyväksi.

Energiahoito perustuu parantavaan voimaan

Mihin energiahoito oikein pohjautuu? Kun kompastut ja loukkaat itsesi, painat vaistonvaraisesti käden kipeään kohtaan. Tämä johtuu siitä, että meissä kaikissa virtaa hoitava ja parantava energia. Vaikka tieto tästä energiasta on unohtunut, on kehomme tietoinen tämän voiman läsnäolosta. Sama energia virtaa myös kehojemme ympärillä – kasveissa, kivissä, maassa.

Energiahoidossa hoitaja välittää tätä energiaa hoidettavan kehoon käsiensä kautta. Hoito vaikuttaa kehon energioihin puhdistavasti ja saa ne virtaamaan kehossa esteettömästi.

Energiahoidon myötä autat itseäsi ja muita

Energiahoidon avulla voit saada paitsi virtaa elämään, myös apua monenlaisiin kehon vaivoihin ja ongelmiin. Kun ymmärrät energian merkityksen ja opit hoitamaan sen avulla itseäsi, voit vaikuttaa suotuisasti sekä omaan että muiden hyvinvointiin. Vapauttamalla hoitavaa energiaa ympärillesi voit hoitaa myös läheisiäsi, ystäviäsi ja ympäristöäsi.

Haluatko virkistyä energiahoidolla?

Kysy lisää tai varaa aika nettiajanvarauksessa:

Tarja-Helena Laitila

puh. 0400 893 651

Loukkukatu 2, 94700 Kemi

hyvatila@hyvatila.fi