fbpx

Jalkahoidot Kemissä – Detox-jalkakylvyllä virkeyttä ja hyvää oloa

Puhdistava Life Detox -jalkahoito tehostaa kuona-aineiden ja kipua aiheuttavien aineiden poistumista kehosta. Se on erinomainen hoitomuoto silloin, kun olet stressaantunut ja kaipaat lisää energiaa. Se virkistää oloa ja parantaa unen laatua.

Jalkahoito perustuu sähköön, joka aktivoi kehon ja solujen toimintaa. Kylvyn aikana kehoon ohjataan pieni ja kivuton sähkövirta, joka aktivoi solujen ja kehon toimintaa.

Teemme detox-jalkahoitoja Kemissä – lue lisää ja varaa aika!

Detox-jalkahoito edesauttaa kuona-aineiden poistumista

Detox-jalkakylvyn teho perustuu siihen, että kehosta poistetaan lymfa- ja verenkiertoon sekä kudosnesteisiin irtoavia kuona-aineita. Kuona-aineet ovat haitallisia happamia aineita, jotka eivät poistu kehosta normaalin aineenvaihdunnan myötä. Kun kuona-aineita kertyy kehoon, ne alkavat vanhentaa ja happamoittaa kehoa. Tämä voi aiheuttaa monia ikäviä vaivoja.

Detox-jalkahoidolla ei-toivotut aineet saadaan poistumaan kehosta, jolloin kehon kudokset ja elimet voivat jälleen toimia häiriöttä. Hoidon aikana jalkapohjien energiasentraalipisteet aktivoituvat, mikä tehostaa nesteiden kiertoa ja maksan, munuaisten ja muiden sisäelinten toimintaa. Myrkylliset aineet poistuvat kehosta mm. virtsan mukana, jolloin kehon pH-arvo nousee.

Virkeyttä, suorituskykyä ja terveyttä detox-jalkahoidolla

Detox-jalkahoito tehostaa immuunijärjestelmän toimintaa ja ehkäisee viruksia, bakteereja ja sieniä. Hoito auttaa poistamaan elimistöstä limaa ja raskasmetalleja, ja sen avulla sairauksista ja vammoista toipuminen käy nopeammin. Myös mahdolliset iho-ongelmat helpottavat.

Detox-jalkakylpy parantaa ääreisverenkiertoa ja nopeuttaa nesteiden kiertoa ja aineenvaihduntaa. Tämä vähentää turvotusta ja auttaa painonhallinnassa. Koko kehosi nuorentuu ja virkistyy, ja unen laatu paranee. Hoidon myötä myös urheilusuorituksista palautuminen nopeutuu.

Puhdistava jalkakylpy sopii perusterveille

Vaikka kehon puhdistushoito sopii pääosin kaikille, sitä ei suositella aivan jokaiselle. Jos jokin seuraavista pätee sinuun, ei puhdistushoitoa suositella:

  • Sinulla on sydämentahdistin
  • Sinulle on tehty elinsiirto
  • Sinulla on epilepsia
  • Olet raskaana tai imetät
  • Kehossasi on rautaa
  • Sinulla on erittäin korkea verenpaine ja siihen jatkuva lääkitys
  • Sinulla on kilpirauhaslääkitys

Detox-jalkahoito poistaa kehosta kuona-aineita tehokkaasti

Detox-jalkahoito kestää 30 minuuttia. Puhdistusprosessi kuitenkin jatkuu itse hoidon jälkeen vielä parin vuorokauden ajan. Tänä aikana kehosta poistuu runsaasti kuonaa erityisesti virtsan mukana, joten muistathan juoda riittävästi! Hoitokertojen välillä tulee pitää vähintään kahden tai kolmen päivän tauko.

Kiinnostuitko detox-jalkahoidosta?

Hyvinvointipalvelut Hyvätila tekee jalkakylpyjä Kemissä.
Kysy lisää tai varaa aika nettiajanvarauksessa:

Tarja-Helena Laitila

puh. 0400 893 651

Loukkukatu 2, 94700 Kemi

hyvatila@hyvatila.fi